Stal van de HerbergStallen bij Herberg de BrandHerberg de Brand bied het beste voor uw paard! Sinds 2004 beschikt de herberg over een gescheiden stallencomplex voor de herbergbezoeker. De moderne boxen zijn bijzonder ruim met een afmeting van 3 bij 4 meter.

De ruim verlichte boxen zijn voorzien van buitenluik en worden dagelijks schoongemaakt. Uw paard wordt geheel naar uw wensen gevoerd. Uiteraard krijgt uw paard alléén de beste kwaliteit sportbrok. Daarnaast is er de keuze uit kuilgras of hooi die vanzelfsprekend van zeer goede kwaliteit zijn. 

Tevens beschikt dit stallencomplex over een tweetal ruime wasplaatsen, voorzien van koud- en warmwater. Voor het schoonmaken van het materiaal is er een aparte wastafel , om uw materiaal veilig op te bergen is er een ruime en afsluitbare zadelkamer aanwezig.

Natuurlijk beschikken wij over een ruime springtuin alsmede een binnenmanege.

Fantastisch

Ideaal om met z'n tweeën erop uit te trekken, maar ook voor groepsarrangementen en bedrijfsdagen staat de Herberg tot uw dienst.

Lees meer

Unieke sfeer

Sinds de opening in 2004 is herberg de Brand langzaam gegroeid tot wat het nu is, een begrip onder de terugkerende gasten.

Lees meer

Onze keuken

Elke dag vers, elke dag anders.
Onze keuken, jouw keuken.Lees meer

De kamers

De herberg biedt u een vertrouwde plek in de nacht zodat men na een dag intensief genieten verzekerd is van een uitstekende nachtrust.

Lees meer

Onze stallen

Sinds 2004 beschikt de herberg over een gescheiden stallencomplex voor de herbergbezoeker, moderne boxen zijn met een afmeting van 3 bij 4 meter.

Lees meer