Herberg de Brand
Schoorstraat 22
5071 RA Udenhout
Telefoon 013 511 1463

Fantastische uitrijmogelijkheden

Ideaal om erop uit te trekken

In onze Herberg de Brand is het goed toeven! Een vertrouwde plek in de nacht. Een doorgangshuis voor reizigers van allerlei pluimage, waar een stevig en eerlijk maal de honger stilt. Waar de paarden hun rust vinden en waar een goed glas de levensverhalen voller maakt dan ze eigenlijk zijn.
Zo kregen herbergen hun eigen karakter en dat werd verfijnd in Herberg de Brand, een oase aan de rand van het Nationale park Loonse en Drunense Duinen. Herberg de Brand is er voor u, maar zeker ook voor de paarden.

Locatie en omgeving

Manege

Op het uitgestrekte terrein huist een manege waar u uw rijvaardigheden verder kunt ontwikkelen, terwijl u ook gebruik kunt maken van onze springtuin. Hier in het beste van Brabant is niet minder dan 100 kilometer route uitgezet voor de recreatieve ruiter, en valt u van de ene natuurverbazing in de andere: zandverstuivingen, bossen, vennen, heuvels en dalen.

Herberg de brand

Verblijf

Ook binnen is het leven goed, met de warmte van de open haard en ontmoetingen aan de stamtafel. 's Ochtends starten we de dag met versgebakken brood en een royaal ontbijtbuffet en 's avonds bereiden we graag een menu naar keuze. Uw kamer is comfortabel, met goede bedden en eigen douche.

het beste voor uw paard

Stallen

De Herberg beschikt over een gescheiden stallencomplex voor de herbergbezoeker. De moderne boxen zijn bijzonder ruim met een afmeting van 3 bij 4 meter. De ruim verlichte boxen zijn voorzien van buitenluik en worden dagelijks schoongemaakt. Uw paard wordt geheel naar uw wensen gevoerd.

De Herberg op Facebook De Herberg op Instrgram