Afdrukken

asperges gerechtIn onze keuken bereiden we dagelijks in een huiselijke ambiance een vers, gevarieerd aanbod van lekker eten en drinken. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen zich helemaal thuis voelt.

Elke dag vers, elke dag anders

peer desertOnze keuken onderscheidt zich door verse bereiding en een wisselend aanbod. Onze gasten worden elke dag verrast met de lekkerste producten en gerechten. Onze keukenbrigade werkt zoveel mogelijk met verse producten. Zo maken we iedere dag verse soep, serveren we heerlijke salades en worden de broodjes belegd met huisgemaakte producten.

Naast deze verrassende gerechten is er natuurlijk ook plaats voor de lekkere bruine boterham met kaas en het broodje kroket ontbreekt ook niet op het menu! Bij het samenstellen van ons menu houden we altijd rekening met de seizoenen.

KeukenOnze keuken, jouw keuken

Onze keuken is een open keuken. Daarmee bedoelen we niet alleen dat je tijdens het bereiden met ons mee kunt kijken. Je kunt ook jouw persoonlijke wensen met ons delen, zoals je favoriete gerecht of een eigen recept. Onze brigade vindt het leuk om in te spelen op de wensen van hun gasten zodat iedereen zich welkom voelt.