Afdrukken

Bordje Herberg

Ideaal om met z'n tweeën erop uit te trekken, maar ook voor groepsarrangementen en bedrijfsdagen staat de Herberg tot uw dienst.

In onze Herberg de Brand is het goed toeven! Een vertrouwde plek in de nacht. Een doorgangshuis voor reizigers van allerlei pluimage, waar een stevig en eerlijk maal de honger stilt. Waar de paarden hun rust vinden en waar een goed glas de levensverhalen voller maakt dan ze eigenlijk zijn.

Zo kregen herbergen hun eigen karakter en dat werd verfijnd in Herberg de Brand, een oase aan de rand van het Nationale park Loonse en Drunense Duinen. Herberg de Brand is er voor u, maar zeker ook voor de paarden.

Herberg de BrandOp het uitgestrekte terrein huist een manege waar u uw rijvaardigheden verder kunt ontwikkelen, terwijl u ook gebruik kunt maken van onze springtuin. Hier in het beste van Brabant is niet minder dan 100 kilometer route uitgezet voor de recreatieve menner, en valt u van de ene natuurverbazing in de andere: zandverstuivingen, bossen, vennen, heuvels en dalen.

Ideaal om met z'n tweeën er op uit te trekken , maar ook voor groepsarrangementen en bedrijfsdagenstaat staat de herberg tot uw dienst!

De ruiterroutes zijn erg duidelijk aangegeven en zijn zeer gevarieerd. Indien gewenst kan er tegen een vergoeding een gids mee naar de duinen zodat men ongestoord kan genieten van het natuurschoon.

Ook binnen is het leven goed, met de warmte van de open haard en ontmoetingen aan de stamtafel. 's Ochtends starten we de dag met versgebakken brood en een royaal ontbijtbuffet en 's avonds bereiden we graag een menu naar keuze. Uw kamer is comfortabel, met goede bedden en eigen douche.

Waar uw paarden hun rust vinden